Els pavellons recuperen l’activitat

0
912

Molts dels equipaments, tancats des del gener per les restriccions de la covid, ja tornen a celebrar entrenaments


Sense lluir l’aspecte de l’època anterior a la covid-19, ni de bon tros, els pavellons alt-empordanesos van recuperar a partir del dilluns de la setmana passada, 8 de febrer, l’activitat esportiva, després que el Govern català hagués decretat la finalització d’algunes de les restriccions per la pandèmia.

Això sí, ho van fer amb una sèrie de restriccions que ja són el pa de cada dia: un aforament limitat a l’interior i elements com el gel o les mascaretes presidint el retorn de les sessions d’entrenament, a l’espera que les respectives federacions, amb el permís de les autoritats, donin llum verda a la competició.

El retorn a les instal·lacions es va viure a molts punts de la geografia comarcal. Des de l’Escala, on els equips de bàsquet van tornar a una activitat que no es portava a terme des del 6 de gener, fins al feu del Handbol Empordà, que també van tornar a la pista amb equips com el sènior masculí o el cadet femení, o al pavelló Joel González de Vilafant, on el Futbol Sala Vilafant o l’equip local del bàsquet es van tornar a calçar les vambes seguint, com la resta d’entitats esportives del país, les indicacions que es destaquen a la darrera resolució: que els entrenaments federats poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi o que, per assistir als entrenaments de competició autoritzada o a la pròpia competició no opera la limitació de mobilitat, entre altres.

La incògnita, ara, és saber fins quan durarà tal context i, en cas que això es consolidi, determinar quan es reiniciaran les competicions. El mes de març, en aquest sentit, és una opció ferma.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li