Els paratges de l’Alt Empordà arriben a Filmin amb ‘Sant Martí’

0
1413

La plataforma en línia acull des d’aquest divendres el film dels directors Albert València i David Ruiz


Filmin, una plataforma de cinema en línia que ofereix majoritàriament cinema d’autor i independent, acull des d’aquest divendres 13 la pel·lícula Sant Martí, una producció de DDM Visual escrita i dirigida per Albert València i David Ruiz, íntegrament filmada a espais rurals de la província de Girona i estrenada durant el passat mes de març a diverses sales de tot el territori català.

És una comèdia negra deutora dels primers clàssics del gènere slasher com La matanza en Texas, Las colines tienen ojos o Viernes 13, tot i que passada pel filtre del propi context cultural i lingüístic català.

La trama s’inicia quan un parell d’amics, en Fede i en Rafa, es dirigeixen a un festival de rock que té lloc al mig de les muntanyes. A mig camí recullen la Laia i la Sandra, dues noies que fan autoestop i es dirigeixen al mateix esdeveniment. Una avaria els obliga a buscar ajuda en un poble dels voltants, Sant Martí, de pròspera tradició pagesa que fa temps que ha entrat en decadència.

El film està protagonitzat pels actors Guillem Fernàndez-Valls, Anna Ferran, Olga Bernardo, David Estany, Raül Tortosa, Paco Moreno, José García, Nanu Ferrari, Josep Jarque, Víctor Ribas i Joan Massotkleiner.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li