Els Mossos d’Esquadra ja tenen seu a Portbou i es salda així un ‘deute històric’

0
722

Ja és una realitat, Portbou ha aconseguit que s’instal·li una comissaria dels Mossos d’Esquadra a la població. Un “deute històric” d’Interior amb el municipi fronterer, tal com va admetre el conseller Ramon Espadaler durant la inauguració de la seu divendres. L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) funcionarà les 24 hores al dia i els 365 dies, tal com va avançar HORA NOVA al març.
El conseller Ramon Espadaler va fer referència al context econòmic de crisi i va dir que s’ha fet un “esforç” per saldar el deute històric amb Portbou però va afegir que a “ni a curt ni a mig termini” es preveu la construcció de noves comissaries a les comarques gironines.
L’alcalde de Portbou, Josep Lluís Salas, no podia amagar la seva satisfacció i el fet que les converses amb Interior hagin fent possible la signatura del conveni i la instal·lació de l’Oficina de la Policia Catalana. Durant els parlaments, Salas va fer referència a “la simbologia del moment” tot dient que es resolia una mancança de representació policial a Portbou, un municipi “lligat al ferrocarril i a les duanes que ha hagut de substituir aquests factors decisius per altres com els relacionats amb el turisme”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li