Els millors vols del món, a casa

0
1239

El Túnel del Vent d’Empuriabrava celebrarà, de dijous i fins dissabte, la setena edició dels Wind Games


Empuriabrava, i més concretament el Túnel del Vent Windoor, tornarà a ser aquesta setmana l’epicentre mundial del vol indoor. En concret, les instal·lacions alt-empordaneses acolliran a partir de dijous, 30 de gener, i fins dissabte, 1 de febrer, la setena edició dels The Wind Games, un esdeveniment que un cop més congregarà els millors voladors d’arreu del món.

Així, un total de 180 voladors provinents des de diferents llocs del planeta, agrupats en 91 equips, es concentraran al túnel local per competir i fer pòdium en cinc disciplines diferents: Formation Skydiving (FS) –masculí i femení–, Vertical FS (VFS), Freestyle, Speed Races (Solo speed, 4 Way Speed i Relay Races) i Dynamic (2 Way Dynamic).

En clau gironina, competiran dos voladors locals: Àlex Vila, gironí, i César Rico, nascut a Alacant però resident des de fa anys a Empuriabrava. En total, els Wind Games acolliran més d’una trentena de nacionalitats provinents dels cinc continents: Europa, Amèrica, Àfrica, Àsia i Oceania.

ELS HORARIS. L’activitat d’aquests The Wind Games del 2020 s’iniciarà dijous, 30 de gener, a partir de les vuit del matí i fins passat les nou del vespre. Durant aquest dia es farà el sorteig de posicions i se celebraran les primeres rondes de VFS, FS, 4S, SS, RR i les classificatòries de 2 Way Dynamic. L’endemà, d’altra banda, i també durant tot el dia, es realitzaran les classificatòries i eliminatòries de 2 Way Dynamic, així com les rondes de la resta de disciplines. Ara bé, el plat fort arribarà dissabte, quan es faran les rondes finals de cadascuna de les modalitats.

CAMPIONAT CATALÀ. A banda, i de manera paral·lela a la competició internacional de vol indoor més coneguda del món, el Túnel del Vent d’Empuriabrava també esdevindrà aquests dies l’escenari del segon Campionat Català de Solo Speed, aixoplugat per la Federació Àrea Catalana (FAC).

Més enllà d’això, també crida l’atenció, un cop més, el vessant solidari de l’esdeveniment, que durant tota la competició impulsarà una marató solidària per recaptar fons per a l’ONG Care All Foundation, una fundació que recapta fons i diners per als paracaigudistes accidentats i les seves famílies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li