Els Joglars, La Fura dels Baus i ‘Barcelona’, en la programació de Figueres a Escena

0
650

La nova temporada cultural del Figueres a Escena de gener a maig preveu un total de 37 espectacles, -sense comptar amb el Festival del Còmic-, que es podran veure tant al Teatre Municipal El Jardí com a La Cate. Entre els plats forts hi ha l’obra Barcelona, una producció del TNC , dirigida per Pere Vila i interpretada, entre d’altres, per Emma Vilarasau, Míriam Iscla i Jordi Banacolocha, que arriba a Figueres el 21 de febrer, i la tornada després de molts anys allunyats dels escenaris catalans entre -ells el de Figueres- d’Els Joglars, amb el seu espectacle El coloquio de los perros, una adaptació a partir de la novel·la de Miguel de Cervantes, el 22 de març, al Teatre El Jardí. Una altra de les companyies amb renom que trepitjaran Figueres serà La Fura dels Baus amb el seu espectacle Temptacions, que es representarà, segons ha explicat el director del Teatre Municipal El Jardí, Salvador Torres, “en petit format” per adaptar-se a les dimensions de la sala de La Cate. Serà el 15 de febrer.
La programació de la temporada de gener a maig s’inaugurarà al Jardí el proper 25 de gener, amb una cantata que gira al voltant de la comunicació telefònica cel·lular i dels aparells que la fan possible: els mòbils. El concert, Mobília o la vita è mobile, anirà a càrrec de la Coral Cantiga i l’Orquestra de Cambra de Terrassa.
Altres propostes interessants són Manyac, manyac, estrenada al Festival Temporada Alta, dirigida per Pere Puig i interpretada per Pere Vila, i Els guapos són els raros, un espectacle basat en la vida dels integrants del grup Manel i que tracta en clau de comèdia les diferents cares de la fama.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li