Els Jocs Emporion tornen a escena amb més dies i seus

0
937

Les activitats tindran lloc del 31 de maig al 6 de juny en més d’una vintena de localitats de la demarcació gironina


Després d’un any d’absència a causa de la pandèmia de la covid-19, els Jocs Emporion tornaran a celebrar-se aquest 2021. En concret, l’esdeveniment reprèn el fil amb una edició especial i un nou format, amb l’objectiu d’adaptar-se a les mesures de seguretat requerides pel context actual. Així, els Jocs passaran de disputar-se durant tres dies –un cap de setmana– a tota una setmana sencera, en aquest cas del 31 de maig al 6 de juny, amb una activitat que no es concentrarà a una sola comarca, sinó que es repartirà pel territori gironí. En aquest sentit, més d’una vintena de localitats de les vuit comarques gironines, entre les quals l’Alt Empordà, acolliran l’edició d’enguany.

Pel que fa a la participació, l’objectiu és repetir, o fins i tot superar, els 5.000 participants que han reunit les últimes dues edicions –2018 i 2019–, però amb la diferència que les activitats, aquest any, estaran més esponjades arreu de la província i es portaran a terme amb molts més dies.

A CASA NOSTRA. Amb relació a les activitats que es faran a la comarca alt-empordanesa, aquestes s’iniciaran el 31 de maig amb una trobada esportiva de Primària a les escoles de la comarca, activitat que s’allargarà fins al 4 de juny. El dissabte 5 de juny, d’altra banda, el poliesportiu de Sant Pere Pescador albergarà una trobada de voleibol, mentre que el camp de futbol Iñaki Fernández de Castelló d’Empúries esdevindrà l’escenari d’una Trobada de futbol 7. Diumenge, d’altra banda, el poliesportiu Roser Llop de Figueres acollirà una competició esportiva d’àmbit comarcal de hip-hop, mentre que al camp de futbol de Llançà s’hi celebrarà una nova trobada de futbol-7.

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb la coordinació tècnica dels Consells Esportius de les comarques gironines, així com amb el suport dels ajuntaments dels municipis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li