Els hotels de Figueres han fet el ple d’ocupació durant l’agost

0
546

Els principals visitants d’aquest estiu han estat francesos, holandesos, belgues, catalans i espanyols


Els hotels de Figueres han fregat la plena ocupació durant el mes d’agost i, durant el mes de juliol i la primera setmana de setembre gairebé han arribat al 75%. Així ho indiquen les dades recollides per Turisme Figueres per fer balanç de l’estiu. Unes dades que també indiquen que els apartament turístics han tingut una ocupació a l’entorn del 60%. Per la seva banda, els restaurants de la ciutat també han tingut un molt bon nivell d’ocupació, sobretot durant el mes d’agost. Els visitants principals han estat francesos, holandesos, belgues i provinents de l’Estat, sobretot de Barcelona i de Madrid.

Segons fonts municipals, «aquestes són unes xifres que conviden a l’optimisme tenint en compte les limitacions per la pandèmia». El repte de l’Ajuntament passa per fomentar la desestacionalització turística, i també treballen per consolidar una nova oferta de productes amb les noves rutes enogastronòmiques, les visites dalinianes o les visites a l’església de Sant Pere.

El regidor de Turisme, Alfons Martínez, diu: «Són unes bones dades tenint en compte la situació, i ens animen a millorar la nostra oferta de la mà del sector. Estem convençuts que el turisme cultural, que és el que tenim, s’incrementarà en els propers mesos».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li