Els empresaris de Roses sumen accions

0
431

L’Associació reparteix 100.000 tovallons serigrafiats durant la Ruta de les Tapes i continua amb la campanya Cuina de Temporada tot l’any


L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus participa en campanyes gastronòmiques per donar a conèixer i reforçar els atractius de Roses. Una de les accions ha estat la participació a la Ruta de les Tapes, que organitza l’Ajuntament fins el 26 de setembre. Els restaurants adherits a l’entitat disposen durant aquests dies de tovallons de paper serigrafiats amb el lema «Gràcies per comprar, menjar i gaudir a Roses». També s’hi inclou el portal de promoció de l’associació www.livingroses.cat.

DESTINACIÓ GASTRONÒMICA. Una altra campanya amb Roses com a protagonista és Cuina de Temporada tot l’any. Aquesta acció té per objectiu posicionar Roses com a destinació gastronòmica oferint a vilatans i visitants tapes, plats i menús elaborats amb productes de cada estació tot l’any. La campanya, ideada per la taula de Gastronomia de l’Associació, es va iniciar amb la cuina de primavera i en aquests moments, i fins el 23 de setembre, encara es poden degustar als restaurants adherits els plats de la temporada d’estiu. A partir del 24 de setembre serà el torn de la cuina de tardor. Els restaurants i bars associats poden penjar al web de l’entitat, www.livingroses.cat el seu menú, plat i/o tapa utilitzant productes de cada temporada de l’any i, sempre que sigui possible, es recomana que siguin de proximitat. A la campanya per oferir plats elaborats amb productes de tardor ja s’hi han adherit els primers 11 restaurants i s’espera que se n’hi vagin sumant més. Els restaurants que ja han anunciat que hi participen són Risech, Cal Campaner, Els Pescadors, l’Àncora, Falconera, Norat, Santa Llúcia, Gozos Mundanos, La Bodega, El Caiman i Rom. La cuina de temporada de tardor s’allargarà fins el 22 de desembre.

La campanya va lligada al segell Gastronomia d’Origen i volposar en valor l’excel·lència dels productes de l’Empordà i potenciar Roses i la comarca com a gran destinació gastronòmica perquè continuï essent capdavantera. El nou segell està cofinançat pel Grup d’Acció Local Pesquer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li