Els economistes gironins són els qui més confien en el creixement durant el 2017

0
1034

La patronal FOEG –Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona– va presentar dijous passat, 29 de desembre, l’estudi del Col·legi d’Economistes de Catalunya, un informe que va evidenciar la millora en les expectatives i la confiança dels economistes de la demarcació respecte a la marxa de l’economia.

De fet, de tot Catalunya els col·legiats de la província són els que es mostren més optimistes, ja que un 33,7% dels enquestats confia que la situació continuarà millorant mentre que la resta, la gran majoria, preveu que es mantindrà estable.

A Girona, l’enquesta recull que la principal preocupació dels empresaris ja no és l’atur, sinó el dèficit fiscal que arrossega Catalunya. “Ja comencem a estar cansats d’haver de pagar per agafar l’autopista quan hi ha altres llocs on no només són gratuïtes, sinó també pràcticament desèrtiques”, va dir el vicepresident executiu de la patronal, Miquel Gotanegra. L’altre gran maldecap és la manca d’inversió pública, aspecte que van reivindicar parlant d’obres com el baixador del TAV a l’Aeroport de Girona, l’estesa de la fibra òptica als polígons o la millora de la N-II.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li