Els cursos Forma’t tornen a Figueres

0
1368

En concret, els cursos es faran des del setembre fins al desembre repartits en dos espais diferents: la Fundació Clerch i Nicolau, que acollirà la majoria de les propostes, i el Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer


A partir d’aquest mes de setembre retornen a Figueres els cursos subvencionats Forma’t, que havia organitzat l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació amb la col·laboració de l’Oficina d’Empresa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres, unes activitats formatives que es van haver de posposar a causa del context de pandèmia provocat per la Covid-19.

En concret, els cursos es faran des del setembre fins al desembre repartits en dos espais diferents: la Fundació Clerch i Nicolau, que acollirà la majoria de les propostes, i el Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer. El ventall de cursos, adreçats a persones treballadores en actiu i aturades, té enguany la novetat d’incloure cursos concrets per al sector comercial.

La majoria dels cursos s’iniciaran aquest mes de setembre, tots a la Clerch i Nicolau. En concret, seran els següents: ‘Operació de carretons norma UNE 58451’ –del 14 de setembre al 26 d’octubre–, ‘Desenvolupament de productes turístics’ –del 15 de setembre al 8 d’octubre–, ‘Aparadorisme’ –del 3 de setembre al 15 d’octubre–, ‘Comerç electrònic i botiga virtual –del 18 de setembre al 28 d’octubre–, ‘Promoció i negoci a través de les xarxes socials’ –del 15 de setembre al 28 d’octubre–, ‘Com parlar en públic’ –del 5 de setembre al 3 d’octubre–, i Microsoft Excel. Nivell Inicial’ –del 15 de setembre al 20 d’octubre–. A l’octubre, per la seva banda, es faran dos cursos més, en aquest cas al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer: ‘Microsoft Excel. Nivell avançat’ –del 22 d’octubre al 17 de novembre– i ‘Curs de francès atenció al client. Nivell A1, mòdul 2’ –del 2 d’octubre al 7 de desembre–. És el tercer any consecutiu que es fan els cursos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li