Els comerços de Castelló repartiran 6.500 euros en premis

0
679

L’acció es divideix en dues fases, una per a l’edició d’Empuriatapes
i l’altra per al comerç local


Els comerços de Castelló d’Empúries i Empuriabrava adherits a la campanya «Mou-te i rasca» repartiran 6.500 euros en premis. L’acció ja està en marxa i s’allargarà fins al 22 d’octubre. Aquesta vegada, els establiments repartiran targetes rasca entre els seus clients, els quals podran guanyar més de 1.000 premis directes valorats en més de 6.500 €.

DUES FASES. Fins al 2 d’octubre les persones que comprin en algun dels establiments adherits a la campanya participaran en el Mou-te i rasca Edició Empuriatapes. Entre totes les «butlletes rasca» que es repartiran en aquest període hi haurà 500 targetes premiades amb una tapa per gaudir-la a qualsevol restaurant participant en l’Empuriatapes.

Del 3 al 22 d’octubre engegarà el Mou-te i rasca Edició Comerç Local. Entre totes les «butlletes rasca» que es repartiran en aquest període, hi haurà més de 500 targetes premiades amb productes o serveis dels comerços que participen en la campanya, a més d’entrades per als diferents museus del municipi.

L’acció està impulsada des del Departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li