Els centres cívics de Figueres ja tenen disponible la programació fins a final d’any

0
795

Les propostes inclouen classes de ball, dansa, gimnàstica, arts plàstiques, aprenatatge d’idiomes, gastronomia, mindfulness, fotografia i gimnàsia terapèuutica, entre d’altres


Ja es poden consultar les activitats dels centres cívics de la Creu de la Mà, Joaquim Xirau i el Bon Pastor previstes pel quart trimestre de l’any. Les propostes inclouen classes de ball, dansa, gimnàstica, arts plàstiques, aprenatatge d’idiomes, gastronomia, mindfulness, fotografia i gimnàsia terapèuutica, entre d’altres. A més a més també hi ha activitats especifiques per a públic infantil i juvenil, i també per a majors de 60 anys.

La programació també recull les exposcions, els espectacles i les conferències que es faran durant aquest període. El calendari complet de les propostes es pot consultar dins de l’espai dels centres cívics a la web oficial de l’Ajuntament www.figueres.cat.Les matriculacions s’obriran a partir del proper 22 de setembre, i es podran fer en línia o de forma presencial en qualsevol dels tres centres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li