Els càmpings, més sostenibles

0
916

L’Associació de Càmpings Gironins –ACG– participa activament del projecte CampMaster, un màster acadèmic en gestió sostenible de càmpings i ressorts que esdevé el primer projecte d’aquesta índole


Els càmpings gironins, un sector amb molta activitat a l’Alt Empordà, aposten fort per la sostenibilitat. Tant és així que l’Associació de Càmpings Gironins –ACG– participa activament del projecte CampMaster, un màster acadèmic en gestió sostenible de càmpings i ressorts que esdevé el primer projecte d’aquesta índole. La iniciativa, que s’emmarca en el programa Erasmus+, ha començat a caminar un cop s’ha aconseguit el finançament necessari de la Unió Europea per desenvolupar el pla d’estudis per a la gestió d’aquest màster europeu que va dirigit a estudiants, professors i empresaris del sector. La idea és que pugui estar enllestit d’aquí a dos anys.

El programa, que combinarà pràctiques en càmpings, es dissenyarà per proporcionar als estudiants una gran experiència professional i un valor immediat en el mercat laboral. Els estudiants participaran en la gestió de les estructures del sector i desenvoluparan habilitats de lideratge. Amb aquesta formació, els participants desenvoluparan en les habilitats necessàries per dirigir equips multiculturals i multilingües.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li