Els càmpings locals, a l’elit

0
1494

Cinc càmpings de la comarca van ser premiats als Països Baixos, mentre que quatre establiments van repetir reconeixement, també, a Alemanya


Els cĂ mpings alt-empordanesos continuen sumant guardons arreu, uns premis que els situen entre els millors d’Europa i que avalen la seva qualitat i excel·lĂšncia. Un dels darrers reconeixements ha tingut lloc a Utrecht, als PaĂŻsos Baixos, on en el marc de la fira Vakantiebeurs cinc cĂ mpings de la comarca han estat guardonats aquest gener amb els prestigiosos TopCamping –en categoria de 5 estrelles– concedits per l’ANWB, una associaciĂł holandesa amb 4,5 milions de famĂ­lies associades. En concret, els establiments locals premiats han estat La Ballena Alegre, Las Dunas, l’Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador, i Laguna, de CastellĂł d’EmpĂșries. Als cĂ mpings alt-empordanesos els han acompanyat les tambĂ© instal·lacions gironines de Les Medes, a l’Estartit, i Sandaya Cypsela Resort, a Pals. Els 7 cĂ mpings de la demarcaciĂł representen el 45% dels reconeixements que s’han entregat a Catalunya (15), mentre que a tot l’estat se n’han lliurat 18.

PREMIS A ALEMANYA. Quatre d’aquests cĂ mpings de la comarca, l’Àmfora, Aquarius, La Ballena Alegre i Las Dunas, tambĂ© han estat distingides recentment a Stuttgart, a Alemanya, amb el reconegut guardĂł Superplatz 2020, que concedeix el club d’automobilistes ADAC, el mĂ©s nombrĂłs del paĂ­s amb un total de 20 milions de famĂ­lies associades. En aquest mateix emplaçament, La Ballena Alegre va ser finalista en la categoria de Millor cĂ mping amb consciĂšncia sostenible i ambiental d’Europa, mentre que l’Àmfora ho va ser en la categoria de Millor cĂ mping en digitalizaciĂł i mĂ rqueting online.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li