Els càmpings, a ple rendiment els primers dies de juliol

0
1173

«Les instal·lacions estan preparades, amb totes les mesures d’higiene i seguretat i amb els equips formats per poder-les aplicar; i els empresaris del sector hem adquirit un ferm compromís amb el compliment dels protocols», assenyala el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra


La majoria dels càmpings de les comarques gironines estaran en ple funcionament el primer cap de setmana de juliol. Fa uns dies que han obert molts d’aquests establiments per posar a punt les instal·lacions. El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, declarava: «Les instal·lacions estan preparades, amb totes les mesures d’higiene i seguretat i amb els equips formats per poder-les aplicar; i els empresaris del sector hem adquirit un ferm compromís amb el compliment dels protocols». Des de l’Associació també es lamentava la poca claredat que hi ha hagut amb el tema de la reobertura de les fronteres i creuen que això no ha permès als turistes estrangers organitzar-se i fer plans.

En el tema més específic de les mesures de seguretat, els càmpings gironins han impulsat a la iniciativa WeCare per reforçar els protocols d’higiene i generar confiança als clients. S’ofereix assessorament personalitzat per part de tècnics de l’entitat i suport continuat als establiments en l’aplicació del protocols.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li