Els Almogàvers i 12 artistes recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries

0
1652

La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest dimarts a les 6 de la tarda a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i anirà a càrrec del crític d’art Enric Tubert


 

Els Amics Solidaris Els Almogàvers, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, han organitzat una exposició per ajudar en la investigació de les malalties minoritàries neurològiques a l’Institut de Recerca de La Vall d’Hebrón. Per fer-ho possible, Els Almogàvers han comptat amb el suport de 12 artistes, que han cedit els seus quadres per vendre i recaptar, així, els fons. A la mostra s’hi podran veure les obres de Lluís Roura, Antoni Federico, Pilar Farrés, Miquel Àngel Cros, Carles Bros, Lola Ventós, Laura Teruel, Juanjo Viñuela, Daniel Lleixà, Maite Cendrós, Josep Ministral i Jordi Gispert.

UNA MOSTRA ITINERANT. La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest dimarts a les 6 de la tarda a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i anirà a càrrec del crític d’art Enric Tubert. Hi romandrà fins al 30 d’abril, quan es traslladarà a la fundació Clerch i Nicolau. A partir del 16 de juliol i durant un mes estarà ubicada a la Galeria Lola Ventós.

EL CAMÍ SOLIDARI. Més enllà de les exposicions, l’associació figuerenca, que va sorgir d’un grup de Mossos d’Esquadra, ja ha començat a treballar per la segona edició de la ruta Camí Solidari, també en benefici de les malalties minoritàries, prevista pel 7 d’octubre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li