Els Aiguamolls i l’Illa de Portlligat, escenaris dels camps de treball

0
1555

A la demarcació gironina es duran a terme 11 camps de treball amb un total de 232 places


La coordinadora territorial de Joventut a Girona, Agnès Fàbregas, va presentar dijous l’oferta i les novetats dels camps de treball que la Direcció General de Joventut organitza a la demarcació aquest estiu. Es duran a terme 11 camps de treball amb un total de 232 places. Del total de camps, 8 seran per a joves catalans (de 14 a 17 anys) i 3 per a joves d’arreu del món (joves majors d’edat).

GENCAT

La temàtica de les activitats és variada i l’oferta incorpora un camp de treball nou, Descobrint la biodiversitat del Pirineu Gironí, centrat en tasques de recuperació del nou espai protegit de les capçaleres dels rius Ter i Freser. També destaca que aquest any el camp de treball internacional del castell de Montsoriu, a Arbúcies, celebra el 25è aniversari.

L’oferta de camps a les comarques gironines per a joves residents a Catalunya inclou 11 propostes diferents entre les quals hi ha la dels Aiguamolls de l’Empordà i l’Illa de Portlligat (vegeu taula). Les inscripcions s’obren el 10 d’abril i les quotes van de 110 euros a 193. A tot Catalunya hi ha 54 camps, amb un total de 1.152 places. Els camps de treball són una activitat de voluntariat que consisteix a fer projectes i serveis a una comunitat. L’estada és de 15 dies i es participa desinteressadament en un projecte de millora mediambiental, social, de recuperació de patrimoni arquitectònic i d’intercanvi cultural.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li