Elements perquè la primavera entri a casa

0
836

A la primavera, una estació tan alegre i fresca, és convenient adaptar la llar perquè realment llueixi. Vegem unes quantes idees:

 Fes servir flors per decorar. Aprofita que la primavera ens n’ofereix d’acolorides i aromàtiques per fer combinacions que donin alegria i vida a casa teva.

 Utilitza les ratlles. Les línies són alegres i poden convertir un llit, un coixí o una cortina en un element fantàstic i original. Pots escollir ratlles horitzontals o verticals i de mil colors diferents.
 Combina el blanc amb altres colors. El blanc és puresa i tranquil·litat i queda increïblement bé quan el barreges amb diferents tonalitats. Si les parets de casa teva són blanques, aprofita-ho per decorar la llar amb gerros, marcs de fotos, quadres… amb tons que ressaltin.

 Les espelmes també són una bona opció. Pots emplenar un recipient amb aigua i col·locar-hi flors i espelmes flotants. Veuràs com l’ambient màgicament es renova ja que les espelmes i les flors aporten una aroma i un color fantàstics.
 Les fruites són grans elements decoratius. La primavera és una estació que ens en proporciona moltes, que podem aprofitar no només per menjar sinó també per decorar. Una cistella amb fruites acolorides aporta alegria a qualsevol taula.
 
MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li