El Xon’s d’Empuriabrava configura la nova temporada

0
809

El club aquesta temporada vol potenciar la massa social i aposta per la modalitat del rem lĂşdic: l’esport obert a tothom que vulgui remar sense la necessitat de competir


 

El Xon’s Rem Empuriava ja ha engegat motors. El passat diumenge, l’equip de veteranes va fer un entrenament especial amb sortida a Empuriabrava i arribada a Cadaqués, resseguint així un itinerari de 18 quilòmetres en dues hores. Aquesta es tractava d’una sessió preparatòria per a la lliga catalana de llarga distància en llagut, que es farà entre els mesos d’octubre i desembre. En aquest campionat, que inaugurarà el calendari 2020-2021, el Xon’s hi estarà representat amb els dos equips de veterans, que ja han començat la pretemporada després que la Covid estronqués la lliga de llaüt al març en la segona regata, on els dos conjunts estaven gaudint de bones sensacions.

El bot de veteranes, terceres en el campionat català i a la lliga de llarga distància del 2019, afronta la temporada amb l’objectiu de millorar els resultats i amb la mirada posada a l’estatal, mentre que els veterans afronten el curs amb canvis en la tripulació.

En categoria sènior, d’altra banda, tant l’equip femení com el masculí estan treballant per crear un conjunt per competir.

ESCOLA I DIVULGACIÓ El club empordanès, a més, també treballa per difondre el rem al territori. En aquest sentit, l’Escola del Rem ampliarà contingut i ara, a part del banc mòbil, també oferirà als nens i nenes la possibilitat de practicar el banc fix. Paral·lelament, des del Xon’s s’està evolucionant en la modalitat de rem lúdic, oberta a tothom que vulgui remar sense la necessitat de competir. L’objectiu, diuen, és ampliar la massa social del club.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li