El Vívid va tancar la IV edició amb 1.635 assistents i un 83% d’ocupació

0
1184

Les entrades es van exhaurir en una trentena d’activitats. La Mostra de Vins a Roses, els tastos en espais singulars, la Marxa Popular entre Vinyes i l’InstaVívid van ser les experiències amb més participants


El Vívid, el mes de les experiències a la Ruta del Vi DO Empordà, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, va oferir quaranta-sis activitats i propostes enoturístiques, que van tenir lloc durant el mes d’abril a l’Alt i Baix Empordà, i en què van participar un total de 1.635 persones.

Una trentena de les activitats programades durant la campanya van fer esgotar les entrades posades a la venda. D’entre les activitats més concorregudes en destaquen la quarta Mostra de Vins de Roses, amb 500 participants; els tastos en espais singulars amb 224 assistents; la I Gran Marxa Popular, amb 151 participants, i l’InstaVívid, amb 98 participants.

Segons l’enquesta que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va adreçar als usuaris del Vívid, el 55 % dels enoturistes procedien de les comarques gironines; el 38 %, de les comarques barcelonines, principalment de municipis com Barcelona, Granollers, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, i el 7% restant era originari d’altres localitats catalanes i de l’estranger. Pel que fa al perfil del visitant, el 55 % duia a terme activitats del Vívid en parella; el 28 %, amb amics, i el 17 %, amb la família. Per franges d’edat, els adults d’entre 30 i 50 anys representen el 51 % dels participants, seguit pel grup de públic d’entre 50 i 70 anys, amb el 32 %. L’enquesta també recull l’elevat grau de satisfacció del públic assistent, ja que el 90 % puntuen amb la màxima nota tant el nivell de qualitat de la proposta com el nivell de la qualitat del servei i el tracte rebut.

Pel que fa a l’impacte generat al territori de les comarques gironines, l’informe de valoració també recull que dos de cada tres participants ha manifestat haver-se quedat a dinar o sopar a la zona, i un de cada tres usuaris assegura que ha pernoctat a la Costa Brava.

El director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, va declarar: “Estem altament satisfets per la trajectòria que està agafant el Vívid i per l’alt grau d’ocupació de les activitats i satisfacció que els usuaris expressen segons les enquestes que hem portat a terme”

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li