El Vilafant FC suspèn els entrenaments i acusa l’Ajuntament d’incomplir el conveni

0
970

Des del relleu a l’Ajuntament de Vilafant –fruit de la moció de censura el desembre passat–, el nou equip de govern no està complint el seu acord amb l’equip de futbol del municipi. En el conveni que les dues parts van signar l’octubre del 2006, l’Ajuntament cedia les instal·lacions del camp municipal al Vilafant FC i es comprometia a fer-se càrrec del manteniment del voltant del terreny de joc. Però a dia d’avui, els arbres del voltant del camp estan descuidats; els parterres de formigó, aixecats i, el que és més important, la gespa no està tallada.
En aquest cas, la responsabilitat, segons el conveni, és del club, però el Vilafant FC no disposa de tallagespa, una eina que ha de proporcionar l’Ajuntament. Des que es va signar el conveni, el club havia disposat d’una màquina tallagespa, que guardava al magatzem, però el setembre passat, mentre un operari l’estava guardant, es va produir una mescla de gasolina –de la màquina– i gas ciutat –també es guarda al magatzem–, es va incendiar l’eina i va provocar cremades greus al treballador i desperfectes al local.
Sense possibilitat de tallar la gespa, el nou equip de govern els en va comprar una de nova, però el club no ho va acceptar. En primer lloc, perquè “és pitjor que la que es va cremar, i a l’acord signat amb l’Ajuntament queda ben especificat quin model de màquina ha de ser”; i en segon lloc, perquè tampoc no tenen local on guardar-la. “No ens podem tornar a arriscar a desar-la al magatzem, perquè és perillós”, assegura el president de l’entitat, Santi Masó.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li