El vi solidari amb el càncer de mama de Masia Serra

0
1408

El celler organitza, juntament amb el Grup Iris, l’Associació d’Afectades de Càncer de Mama, diverses accions aquesta tardor


 

Masia Serra, de Cantallops, col·labora amb el Grup Iris. I ho fa mitjançant el seu Mosst rosat i en el marc de la 3a edició de la Cursa de la Dona de Figueres, que se celebrarà el pròxim 11 de novembre. S’han pensat tres accions. Per una banda, fins al 16 de desembre, per cada ampolla de Mosst rosat venuda al celler es destinaran 4 euros per a la causa del Grup Iris. A part, del dia 11 d’octubre a l’11 de novembre, el Mosst es trobarà al restaurant Txot’s de Figueres i de cada una les ampolles que es venguin es destinarà un 1 euro al col·lectiu. Per últim, Masia Serra obsequiarà, amb motiu de la cursa, amb dos vals per una visita i tast de vins per a dues persones, juntament amb una ampolla del Mosst.

CAMINADA SOLIDÀRIA. Aquestes, però, no són les úniques accions que programen el celler i l’entitat. El 16 de desembre tindrà lloc la 3a Caminada Solidària per col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany es dedica al càncer. El recorregut, de vuit quilòmetres, començarà i acabarà al celler, entre vinyes i les Alberes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li