El veïnatge del Bon Relax diu prou

0
696

Van convocar una manifestació, dissabte passat, 30 de juliol, per reclamar la manca de serveis municipals de la zona residencial


L’Associació de Veïns i Veïnes i l’Associació Recreativa i altres veïns del Bon Relax van convocar una manifestació, dissabte passat, 30 de juliol, per reclamar la manca de serveis municipals de la zona residencial.

BON RELAX. El barri conegut com el Bon Relax és una urbanització de Sant Pere Pescador amb un total de 366 habitatges que es va edificar el 1964 i, tal com desgranen des de l’associació veïnal, «avui en dia encara no té aigua corrent a les cases, ni gas en cap dels seus habitatges. Les voreres representen un perill per als vianants que les eviten caminant per la calçada amb el risc que comporta. La il·luminació és deficient i l’intent d’instal·lar fanals nous s’ha quedat a mitges. La seguretat està en estat precari i les zones públiques esportives i d’oci (petanca i parc infantil) estan en mal estat».

La presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes, Maria Antònia Blasco, qüestiona el següent: «com és possible que en ple 2022, a Sant Pere Pescador, en plena costa de la badia de Roses, encara hi hagi un barri que no té aigua corrent a les cases, ni voreres planes i segures, ni un enllumenat públic suficient?». És per aquest motiu, després de «múltiples reunions i reivindicacions», tal com apunten, que el grup de veïnes i veïns va convocar una marxa lenta des de la urbanització que va acabar davant de l’edifici de l’Ajuntament on es va llegir un manifest de queixa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li