El Tramuntana, molt a prop de Superdivisió

0
1480

Les probables renúncies de l’Arteal i el Calella apropen l’ascens a les figuerenques


 

Després d’una gran temporada a Divisió d’Honor, l’equip femení del club Tennis Taula Tramuntana va iniciar el cap de setmana passat la fase d’ascens a Superdivisió, que es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Taula Ganxets, a Reus.

Ho va fer amb sensacions dispars. En el primer partit, les figuerenques es van imposar al Visit Pontevedra per 3 a 4, gràcies als punts d’una gran Jana Riera (2) i de Laura Ramírez (1). El duel es va decidir en el partit de dobles, que es va emportar el bloc figuerenc. El mateix dissabte, l’equip va cedir davant del Fundación Cajasol Hispalis (4-1), amb qui ja s’havia trobat a la lliga regular. En aquest cas, l’únic punt de les figuerenques el va assolir Riera (1-1).

Amb aquests resultats, el Tramuntana finalitza la fase d’ascens com a segon reserva, és a dir, en cas que quedi una plaça lliure a la màxima categoria seran el segon club a tenir prioritat per pujar. A hores d’ara, tot apunta que hi haurà dues renúncies (Arteal i Calella). L’ascens, molt a prop.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li