El Torneig U13 de Vilafant arriba en plena consolidació

0
1223

La competició se celebrarà aquest cap de setmana amb alguns dels millors planters d’Espanya


Aquest cap de setmana, entre els dies 10 i 12 de setembre, el pavelló Joel González de Vilafant esdevindrà l’escenari la quarta edició del Torneig U13 organitzat pel Bàsquet Vilafant, un esdeveniment que ja s’ha convertit en una de les cites més importants de Catalunya pel que fa al bàsquet formatiu.

En aquesta edició, hi haurà un total de 24 equips participants procedents d’arreu de la geografia espanyola —12 de femenins i 12 de masculins. Pel que fa a la representació alt-empordanesa, més enllà del club amfitrió també hi haurà l’UCAP Bàsquet i el CB Roses.

LES CATEGORIES. La categoria femenina estarà composta per aquests equips: Movistar Estudiantes, Valencia Basket, Basket Almeda, Femení Sant Adrià, Manresa CBF, CB Grup Barna, GEiEG UniGirona, Sabadell BQ Vallès, Joventut Esportiva Terrassa, Sol Gironès Bisbal Bàsquet, UCAP i Vilafant.

Pel que fa a la categoria masculina, els conjunts que saltaran al parquet vilafantenc seran els següents: Movistar Estudiantes, Joventut de Badalona, Valencia Basket, Bilbao Basket, CB Maresme Boet 3Viles, AE La Salle Manresa, CB Cornellà, CB Sant Josep de Badalona, Sabadell BQ Vallès, CB Roses, Sol Gironès Bisbal Bàsquet i Vilafant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li