El torneig Tramuntana celebra un lustre

0
2303

L’edició d’enguany, que se celebrarà aquest proper cap de setmana a Peralada, està organitzada pel Club Bàsquet Albera-Peralada 


 

El claustre de Sant Domènec de Peralada es va erigir dissabte passat, dia 1 de setembre, en l’escenari de la presentació de la cinquena edició del Torneig Tramuntana Bàsquet Empordà, esdeveniment que en aquest 2018 se celebrarà entre aquest dissabte i diumenge al pavelló municipal de Peralada.

Per primera vegada, el torneig estarà organitzat per una entitat, el CB Albera-Peralada, que encara no té equips en categoria sènior. Aquest club serà l’encarregat de gestionar una activitat que, com sempre, congregarà els diferents equips de la comarca –CB Adepaf Figueres, CB Escolàpies Figueres, CB Grifeu Llançà, CB Roses, Bàsquet Vilafant, CB l’Escala i CB Castelló d’Empúries–, a més del CB Sant Narcís, que arribarà com a club convidat i cap de sèrie.

Més enllà del vessant esportiu, que comptarà amb equips masculins i femenins i que servirà de preparació prèvia a l’inici de la competició lliguera, el torneig també comptarà amb un clínic impartit per Yasmina Alcaraz, àrbitre que aquest cap de setmana ha realitzat una sèrie de proves per tal d’assolir la categoria d’ACB.

ACORD ENTRE CLUBS. El passat dissabte també va servir per enfortir els vincles entre dos dels clubs alt-empordanesos. El CB Albera-Peralada i el CB Adepaf Figueres van firmar un acord de col·laboració per tirar endavant un nou projecte esportiu. L’objectiu d’aquest vincle és el d’incentivar la sostenibilitat i la millora esportiva dels clubs per garantir una llarga i reeixida trajectòria a tots els jugadors i jugadores de les dues entitats, a més de reforçar un projecte formatiu de qualitat i continuat als entrenadors dels dos clubs. D’altra banda, a partir de la temporada 2019-2010 també s’iniciarà una línia íntegrament femenina conjunta entre els dos clubs, amb seu a Peralada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li