El Torneig Nord trepitja fort

0
1301

L’Adepaf, l’Albera-Peralada i el Castelló són els organitzadors d’una cita esportiva que tindrà equips punters


A principis de setembre se celebrarà la primera edició del Torneig Nord, un esdeveniment organitzat a tres bandes pel Club Bàsquet Adepaf Figueres, el Club Bàsquet Albera-Peralada i el Bàsquet Castelló, que ja han establert sinergies entre ells des de fa temps. La iniciativa, malgrat ser incipient, trepitja fort, tenint en compte que portarà a l’Alt Empordà alguns dels millors clubs i equips de bàsquet formatiu nacional i europeu.

En aquest sentit, i més enllà dels equips participants dels clubs amfitrions —l’Adepaf competirà amb un equip mini i la UCAP (Unió dels Clubs Adepaf Peralada) amb un infantil—, el torneig acollirà entitats punteres com el Barça, la Penya, el València Basket, el Movistar Estudiantes, l’Stella Azzurra (Itàlia), el GEiEG UniGirona, el Femení Sant Adrià o l’SPAR Gran Canària. Més enllà de l’equip italià, també hi haurà un combinat de jugadors d’arreu del món, la qual cosa reforçarà el vessant internacional de la cita esportiva.

UN APARADOR. Segons assenyalen des de l’organització, amb la celebració d’aquest esdeveniment la comarca es convertirà durant dos caps de setmana consecutius en «un aparador de bàsquet de nivell, competició i diversió per a nens i nenes, pares i mares, i simpatitzants del bàsquet en general». Així doncs, la cita tindrà un caràcter doble: d’una banda, els dies 3, 4 i 5 de setembre es farà el torneig de la categoria infantil (U14), mentre que el cap de setmana següent, concretament els dies 10, 11 i 12 de setembre, es disputarà la categoria mini (U12), tant en masculí com en femení.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li