El timó del CAF, en mans dels joves

0
1063

El Club Atletisme Figueres afronta la nova temporada focalitzant bona part dels seus esforços en la base. “Des de fa dos anys el col·lectiu de joves d’edats compreses entre els 5 i els 14 anys està creixent moltíssim, és un dels anys en què tenim més planter”, explica el director tècnic de l’entitat, Toni Roca.
L’augment progressiu de joves atletes, que pot engrandir els equips fins a la vintena d’integrants en cadascuna de les diferents competicions, es concep amb optimisme des del CAF, conscients que el creixement de la base tindrà un retorn: “Si aconseguim mantenir tot aquest volum de joves d’aquí uns quatre o cinc anys podem arribar a tenir un equip júnior interessant. Es tracta d’un projecte a mitjà termini molt il·lusionant”, diu Roca.
Per gestionar tal efervescència des de l’entitat han potenciat, per sobre de tot, la comunicació interna i el vessant formatiu i pedagògic. Referent a aquest darrer punt, el club ha eixamplat la xifra de monitors amb un parell de persones més, la qual cosa confecciona un organigrama compost per quatre monitors i un entrenador en cap, Fausto Augusto Godínez, on se sumarà, també, la Concepció Ramada, que reforçarà l’equip tècnic amb entrenaments específics de llançaments.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li