El tercer cicle de Teatre Empori arriba amb tretze obres

0
538

La programació arriba amb la incorporació d’EmporiKids, amb quatre espectacles pensats per la mainada


La Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries,va ser l’escenari on es va presentar el del III Cicle de Teatre Empori. L’Ajuntament impulsa un cicle de teatre amateur amb 13 obres programades de gener a juny. Es preveu que aquesta edició durarà només sis mesos, ja que es preveu una remodelació de la Sala Municipal, i l’espai no estarà disponible durant el segon semestre de l’any.

Una de les novetats més destacables és la incorporació de teatre infantil amb la creació d’Emporkids, una programació estable dedicada als més petits amb quatre propostes molt diverses: Blackmusic, de la Cia. Pauerkids; La bruixa blava, de Glòria Arrufat; Circ Filixic, de la Cia. Filigranes; i Atreveix-te, de Landry. Aquesta oferta per al públic infantil se suma a les sis obres de teatre amateur de la programació regular d’Empori: Dues copes de menys, a càrrec de La 113; El Crèdit, de la Secció Dramàtica del Centre Catòlic d’Olot; Alba o el jardí de les delícies, del Grup de Teatre Esplais; Victòria, amb la companyia Tequatre; La visita d’una inspectora, del Grup de Teatre Esplais; i Bojos per la pasta, de la Inestable Ceretana.

Les entrades per a tots els espectacles ja es podran adquirir a través de la web municipal www.castello.cat o a les oficines de turisme de Castelló i Empuriabrava.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li