El ‘Som Cultura’ tanca amb més de 8.000 participacions en línia

0
739

El festival d’experiències turístiques culturals ha ofert durant el mes de novembre una trentena de propostes a distància


Clou la cinquena edició del Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona que s’ha celebrat en format híbrid el darrer mes de novembre amb més d’una setantena de propostes. Gairebé la meitat d’aquestes s’han realitzat a distància, amb tallers als museus gironins, visites guiades virtuals a espais patrimonials i jocs en línia. Aquestes activitats han registrat una participació que supera els 8.000 participants.

Sense moure’s de casa, els usuaris han pogut visitar els búnquers de punta Falconera a Roses, l’exposició «El farcell de la postguerra. Quan la gana aguditza l’enginy» de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries, o la mostra «Pintar, crear, viure. Dones artistes a l’Alt Empordà (1830-1699)», del Museu de l’Empordà. A més a més, el Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala ha col·laborat amb un vídeo-taller que explica pas a pas com es pot construir una barqueta de suro. L’Ecomuseu-Farinera de Castelló també va oferir un taller virtual força peculiar, on es mostrava com experimentar amb plastilina conductora. El contingut es pot continuar consultant a través del web del festival www.somcultura.costabrava.org.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li