El sisè InCadaqués oferirà vint-i-dues exposicions

0
1134

El festival dedicat a la fotografia ubicarà tres de les mostres en el medi aquàtic, que es veuran des de la badia de Cadaqués


Vint-i-dues exposicions de 37 fotògrafs procedents de 21 països, ubicades en 20 galeries d’art i en espais icònics del municipi, com la badia de Cadaqués. Això és el que ofereix la sisena edició del Festival Internacional de Fotografia InCadaqués, que se celebrarà al municipi costaner del 29 de setembre al 9 d’octubre. El festival explora noves maneres d’exposar les obres, apostant així per la innovació i la creativitat amb un toc surrealista, i per això oferirà tres exposicions aquàtiques situades a la riba que es podran veure des del passeig. També destaca l’exposició als jardins de la casa Salvador Dalí a Portlligat, amb l’artista Thomas Mailaender, en col·laboració amb la Fundació Gal·la – Salvador Dalí i la Maison Européenne de la Photographie de París.

El festival compta també amb activitats fotogràfiques com tallers, projeccions, presentacions de llibres i passejos fotogràfics.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li