El sindicat USPAC torna a denunciar la presència de rates a la comissaria dels Mossos

0
1063

El cas es portarà al Departament de Treball perquè “actuï en conseqüència”


Les rates han tornat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Escala o bé el problema no s’ha acabat de solucionar mai. El sindicat policial USPAC ho ha denunciat per segona vegada i assegura que ara la situació ha empitjorat i els animals no només entren a través del clavegueram sinó que n’hi ha, fins i tot, als conductes de ventilació.

El portaveu del sindicat, Josep Miquel Milagros, diu que la Direcció General de Policia (DGP) els va assegurar que havia pres mesures però “tot continua igual”. Per això, han anunciat que portaran el cas al Departament de Treball perquè “actuï en conseqüència”. El portaveu insisteix:“Ho considerem un fet molt greu, que perjudica clarament la nostra feina i la nostra dignitat.” A més de tot això, els treballadors diuen que es crea un problema de salubritat perquè aquests animals estan relacionats amb la propagació de malalties. Segons els agents les rates tenen accés a llocs comuns com el menjador i on es guarden els queviures. Tampoc es descarta trobar els animals als espais on s’atenen els ciutadans.

Les mesures que fins ara s’han pres des de la Direcció General de Policia no haurien estat suficients. Milagros demana que es es facin altres actuacions com ara tapar amb material d’obra tots els possibles forats d’accés, que es localitzin els punts de falsos sostres i conductes d’aire per on han pogut entrar els animals i “bloquejar-los”. També demanen neteja i desinfecció de les zones on s’han trobat rates.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li