El sindicat CSIF dona suport als agents apedregats divendres

0
665

Patrulles de Mossos i Guàrdia Urbana s’havien desplaçat a la plaça Doctor Fleming per un foc en un contenidor


Comunicat de rebuig del sindicat policial CSIF pels fets de divendres a la matinada al barri del Bon Pastor. Un grup de persones va disparar balins i un altre tipus de projectil contra els agents i els cotxes policials que s’havien desplaçat a la zona per un avís d’un contenidor cremant. També es van llançar pedres contra els agents. Per tot plegat, el sindicat lamenta els fets, que qualifica «d’emboscada» i dóna tot el seu suport als agents.

Els Mossos d’Esquadra investiguen els incidents que van tenir lloc pels volts de les dues de la matinada. Es va rebre l’avís del foc al contenidor i tres patrulles —dues de la Guàrdia Urbana i una de Mossos— van anar fins a la plaça Doctor Fleming, conjuntament amb els bombers. En arribar al lloc dels fets, el grup de persones va començar a llançar els balins i les pedres als cotxes, que van quedar visiblement danyats. Els bombers van poder sufocar l’incendi ràpidament i els incidents no van anar a més. Ara es busquen els responsables dels trets, gràcies al visionat de les càmeres de seguretat que hi ha col·locades en vàries zones del barri.

Els incidents van tenir lloc després de dos dispositius policials a la zona oest i un altre a la Marca de l’Ham, que van acabar amb tres detencions. L’augment de la pressió policial ha generat tensió. Després dels fets de divendres, hi ha hagut reforç policial durant el cap de setmana.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li