El servei de trens amb França no tornarà a la normalitat fins al 2 de desembre

0
1334

El trajecte d’alta velocitat entre Perpinyà i Montpeller es manté interromput i només es pot fer amb bus


Les llevantades de fa dues setmanes mantenen pràcticament interromput el servei internacional de trens que enllaça amb França. Les inundacions van deixar inutilitzades les vies a l’altura d’Hérault i això ha afectat la circulació de trens entre Perpinyà i Montpeller. No hi ha servei en aquest tram i l’alternativa és un autobús que fa el mateix recorregut però els usuaris es queixen de l’estona de més que hi han d’invertir. El problema s’agreuja pel fet que la incidència dura des d’almenys el 24 d’octubre i no es preveu tornar a la normalitat fins al 2 de desembre.

Renfe va emetre un comunicat dijous passat confirmant que «per la gravetat de les inundacions estava totalment suspès el trànsit ferroviari entre Beziers i Montpeller fins al 2 de desembre». Almenys fins a aquesta data tots els trajectes internacionals dels trens regulars de Renfe-SNCF en Cooperació tenen la venda bloquejada. Aquells passatgers internacionals que ja tinguin els bitllets comprats seran reacomodats en trens especials. Precisament, el servei establert per aquests dies serà la circulació d’un tren especial per sentit entre Barcelona i París, via Bordeus, i també hi ha un altre servei per sentit Barcelona-Beziers. Renfe informa que tot i la data del 2 de desembre, la programació especial es mantindrà fins que no quedi restablerta l’estructura francesa afectada.

Pel que fa als trens d’alta velocitat entre Figueres, Girona i Barcelona, la companyia deixa clar que aquests serveis funcionen amb normalitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li