El Servei de Rehabilitació de l’hospital augmenta en 242 m2

0
1660

Les obres d’ampliació, pressupostades en 900.000 €, està previst que acabin abans de finals d’any


 

L’increment d’activitat del Servei de Rehabilitació de l’hospital de Figueres ha portat la direcció del centre a decidir el trasllat i l’adaptació d’un espai més gran per poder disposar d’unes instal·lacions més adequades, tant per als usuaris com per als professionals.

Les obres preveuen una inversió de 900.000 euros per adequar els 642 m2 que tindrà la nova rehabilitació, que augmenta la seva superfície en 242 m2. Està previst que els treballs acabin abans de finals d’any. La nova ubicació planteja millores com el circuit d’accés directe del pacient des de l’exterior pel carrer de Glòria Compte Massachs, sales polivalents, espais personalitzats i llum natural directa. També es donarà un impuls a la Unitat de Neuroreahbilitació, amb l’àrea de rehabilitació virtual.

El 2017 el servei va atendre 4.598 pacients, un 7% més que el 2016, i va realitzar 69.809 sessions, un 6% més que l’exercici anterior. Actualment també es porta a terme la rehabilitació dels pacients ingressats en el Bernat Jaume, activitat que se seguirà desenvolupant en el mateix espai. Recentment la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, va visitar les obres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li