El segon tram de l’avinguda Vilallonga quedarà enllestit el proper mes de juny

0
896

Des d’aquesta setmana ja es pot circular amb normalitat pel primer tram de l’avinguda Vilallonga, entre la plaça del Gra i el pas a nivell, mentre que les previsions municipals apunten que el segon tram –fins a la rotonda del carrer Ricard Giralt, a tocar el Recinte Firal- quedarà enllestit el proper mes de juny.
La primera fase de les obres, que han suposat un rentat de cara espectacular al vial que dóna accés a la carretera de Roses, està entrant en el seu tram final, circumnstància que va permetre, des de dimecres a la tarda, obrir el trànsit en els dos sentits de la circulació, tot i que en els propers dies realitzaran retocs en l’acabament del projecte, relacionats especialment amb qüestions de mobiliari urbà, enllumenat i arbrat que no afecten la vialitat.
En paral·lel, continuen els treballs per acabar la segona fase d’obres entre el pas a nivell i la ronda Ricard Giralt, així com al carrer Rubaudonadeu. Mentre durin aquestes feines es garanteix la circulació en direcció Roses, a partir del pas a nivell, amb l’habilitació d’un carril provisional.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li