El quartet de guitarres flamenques Al-Hamra actua a Castelló d’Empúries

0
808

El concert de la formació és avui, dimarts 17 d’agost, a la Basílica de Castelló d’Empúries a les 22 h


Dins el marc del Mediterranean Guitar Festival, avui al vespre, dimarts 17 d’agost, el quartet de guitarres flamenques Al-Hamra oferirà el seu concert a la Basílica de Castelló d’Empúries, un dels escenari més emblemàtics del festival de guitarra.

AL-HAMRA. Tal com detallen des de l’organització, l’original quartet de guitarres flamenques, Al-Hamra interpreta obres compostes pel mestre Manuel Granados, ambientades en el repertori dels guitarristes més importants de la segona meitat de segle XIX i de la primera meitat de segle XX, mitjançant un recorregut històric i musical per les diferents formes de composició de la guitarra solista i pels guitarristes flamencs que van marcar les pautes estilístiques amb el seu toc contribuint a la consolidació del concertisme a la guitarra flamenca.

El quartet es va formar a la primavera de 2013 al Conservatori Superior de Música de Liceu de Barcelona, ​​sota la direcció de el Mestre Manuel Granados, i està integrat per quatre destacats intèrprets: Héctor Delgado, Josele Rider, Javier Moreno i Marc Segura, tots ells llicenciats en l’especialitat de guitarra flamenca. Els membres de la formació detallen a la seva pàgina web que la seva és una proposta que propicia la creació d’unes obres en què es combinen les veus entre elles, sense perdre el seu caràcter concertístic, i s’amplia la sonoritat del conjunt instrumental flamenc mitjançant un major desenvolupament contrapuntístic que enriqueixen el discurs sonor del repertori.

Les entrades pel concert d’aquesta nit encara es poden comprar a mediterraneanguitarfestival.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li