El PSC ja prepara el terreny per tornar-se a presentar a Portbou

0
412

Qui va ser regidor al poble entre 2015 i 2019, Rafa Díaz, demana que «tothom qui tingui ganes de millorar Portbou s’apropi al PSC i ens expliqui les seves inquietuds, problemes o propostes»


Amb l’objectiu de reivindicar un canvi de govern a les properes eleccions municipals, el PSC de Portbou va organitzar el cap de setmana passat un acte públic al municipi. Els socialistes, que a les eleccions municipals del 2019 no es van presentar, asseguren que «sempre que el PSC ha estat a l’Ajuntament de la vila els portbouencs i portbouenques han estat millor». I per això tenen previst tornar.

Amb aquesta intenció, el qui va ser regidor al poble entre 2015 i 2019, Rafa Díaz, demana que «tothom qui tingui ganes de millorar Portbou s’apropi al PSC i ens expliqui les seves inquietuds, problemes o propostes». Per la seva banda, el primer secretari de la JSC Empordà i també militant portbouenc, Gael Rodríguez, es mostra convençut que «Portbou té un atractiu cultural indiscutible i aquest govern no l’està aprofitant. Hem de rellançar el poble perquè tenim potencialitat per fer-ho apostant pel turisme, per exemple». I afegeix: «Portbou té una infraestructura ferroviària i unes connexions que només es poden comparar amb Madrid o Barcelona. Hem de repensar i reactivar l’estació, i s’ha de fer des de l’Ajuntament; de la mà de la resta d’administracions i de les empreses».

L’acte també va comptar amb la presència del diputat Marc Lamuà; el president del grup socialista de la Diputació, Pere Casellas, la llançanenca Sílvia Barris i la figuerenca Sònia Trilla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li