El Projecte Kolda, impulsat per l’ONG Salut Empordà Cooperació, dona els seus fruits

0
987

Salut Empordà Cooperació (SEC) és una ONG que neix de la inquietud i la sensibilitat en l’àmbit de la cooperació d’un grup de treballadors i treballadores de la Fundació Salut Empordà


Els nens i les nenes de Thillé Boubacar i Mardà ja han rebut el material escolar que es va recollir a l’Alt Empordà gràcies al Projecte Kolda, impulsat per l’ONG Salut Empordà Cooperació. Tal com vam anunciar a HORA NOVA a l’inici del projecte el novembre passat, l’ONG treballa conjuntament amb les escoles de l’Armentera, Sant Pere Pescador, el Far d’Empordà i Vilabertran, per posar en contacte infants de realitats ben diferents a través d’un treball cooperatiu. Una part d’aquest projecte consistia en l’enviament de material cap al centre Educatiu de Kolda, del Senegal.

Salut Empordà Cooperació (SEC) és una ONG que neix de la inquietud i la sensibilitat en l’àmbit de la cooperació d’un grup de treballadors i treballadores de la Fundació Salut Empordà, amb l’objectiu de promoure accions i projectes de solidaritat i cooperació pel desenvolupament en l’àmbit de la salut.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li