El programa Nens@ en Moviment, premiat amb un NAOS del Ministeri de Sanitat

0
1631

L’Estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l’Obesitat) té com a objectiu invertir la tendència de la prevalença de l’obesitat mitjançant el foment d’una alimentació saludable i de la pràctica de l’activitat física


 

El programa Nen@s en Moviment, que impulsa l’Institut Català de la Salut a Girona i l’Institut d’Assistència Sanitària, ha estat guardonat amb el premi Estratègia NAOS en l’àmbit sanitari del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, en el marc dels XI Premios Estrategia NAOS, edició 2017. L’Ajuntament de Figueres ha estat implicat en el projecte des dels inicis.

L’Estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l’Obesitat) té com a objectiu invertir la tendència de la prevalença de l’obesitat mitjançant el foment d’una alimentació saludable i de la pràctica de l’activitat física i, així, reduir substancialment les altes taxes de morbiditat i mortalitat atribuïbles a les malalties no transmissibles. En aquesta convocatòria es van presentar un total de 71 projectes per a les diferents modalitats dels premis. L’Agencia Española de Consumo (AECOSAN) en va seleccionar 27 com a projectes finalistes. El projecte «Intervenció en obesitat infantil a Girona, basat en el Programa Nen@s en Moviment», va ser el guanyador en la modalitat d’Estratègia NAOS.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li