El ‘professor’ Maverick Viñales

0
798

El pilot de MotoGP va participar en el test de preparació que l’equip Viñales Racing Team va fer a França


No tots els dies es compta amb els consells d’un pilot d’experiència contrastada a MotoGP com Maverick Viñales. Aquest és el cas del flamant equip de Supersport 300 Viñales Racing Team, que la setmana passada va desenvolupar tres intenses jornades d’entrenaments a França, concretament al circuit francès d’Alès. Allà, tant «Mack» com els pilots del nou equip, el seu cosí Dean Berta Viñales i Kevin Sabatucci, van alternar les sessions a la pista de velocitat al manillar de la YZF-R3 amb els exercicis amb pitbikes i els cons.

Les sensacions, després del test, van ser positives, tal com va explicar Dean Berta, que va reconèixer que s’havia sentit «molt a gust» al damunt de la moto. «Hem fet i seguirem fent un gran treball», va afegir. L’equip, una estructura que té el suport de Yamaha, té com a team manager a Àngel Viñales, el pare del pilot de MotoGP.

Si les circumstàncies derivades de la covid-19 ho permeten, el Viñales Racing Team debutarà al Mundial el cap de setmana del 24 i 25 d’abril a Assen.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li