El preu del lloguer creix un 3,8% a la ciutat de Figueres

0
1193

Segons l’estudi de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, el preu mitjĂ  del lloguer a la capital altempordanesa Ă©s de 432 euros mensuals


L’onada de creixement dels preus de lloguer dels habitatges ja ha arribat a la demarcació gironina. Així ho apunta l’informe mensual de la Cambra de la Propietat Urbana de Figueres, que assenyala que durant aquest trimestre de l’any el preu s’ha enfilat un 3,8% en relació amb el mateix període de l’any passat, amb un preu mitjà de lloguer de 432 euros mensuals, un 8% més.

Aquestes dades, tot i ser alcistes, són sensiblement inferiors a les que s’han viscut a d’altres ciutats de la província com Olot, on el preus s’han disparat un 8,5%, o Girona, on el creixement ha estat del 6% amb un preu mitjà d’un habitatge de 530 euros al mes.

El preu màxim, el 2008. L’informe de la Cambra de la Propietat també recorda que a Figueres el preu màxim del lloguer d’habitatges es va assolir durant el tercer trimestre de l’any 2008, quan es va arribar als 550 euros. Posteriorment, el preu més baix ha estat repetidament el de 400 euros, cosa que ha suposat una disminució de 150 euros, un 27,2 %de caiguda respecte al punt més alt.

El preu actual és 32 euros més alt que el mínim assolit i 118 euros més baix que el màxim del 2008.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li