El pressupost per al 2021 ja està aprovat

0
830

El document va tenir llum verda dels 11 regidors de l’equip de govern (ERC, PSC, Guanyem i Canviem) i la negativa dels dos grups de l’oposició: Junts per Figueres i Ciutadans van votar-hi en contra


L’Ajuntament de Figueres ja té pressupostos per l’any vinent pocs dies abans d’acabar el 2020. Dimecres de la setmana passada es va celebrar un ple extraordinari per aprovar els comptes del 2021. Poques sorpreses en el tràmit. El document va tenir llum verda dels 11 regidors de l’equip de govern (ERC, PSC, Guanyem i Canviem) i la negativa dels dos grups de l’oposició. Junts per Figueres i Ciutadans van votar-hi en contra.

En l’aprovació inicial del pressupost per al 2021, Junts per Figueres ja va votar negativament. És per això que el portaveu, Jordi Masquef, va reiterar la posició del seu grup tot dient que «el diàleg del govern ja s’havia acabat amb l’aprovació inicial del pressupost». Junts discrepava amb els ingressos en els comptes. Pel que fa a Ciutadans, el seu portaveu, Héctor Amelló, va argumentar el vot negatiu taronja per diferents motius: «L’augment del 6,5% de l’IBI; l’increment del deute i per malvendre la Casa Nouvilas». L’immoble es vendrà per dos milions d’euros.

El pressupost de l’Ajuntament de Figueres per a l’any 2021 és de 63.563.541,42 euros. D’aquesta xifra es preveu destinar a inversions 8,4 milions d’euros. L’equip de govern va destacar dels comptes l’augment d’un 15,44 % en despesa social.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li