El pressupost comarcal per al 2019 serà de 36 MEUR, un 8% menys que l’anterior

0
1262

El descens en els comptes de l’any vinent es deu a la finalització de les obres al Centre de Tractament de Residus


 

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà té previst aprovar avui un pressupost de 36.084.000 euros. D’aquests, 8,3 milions seran per a inversions. Entre els projectes als quals es destinaran aquests diners, hi ha el centre d’acollida d’animals i l’adquisició i adequació d’un edifici per ampliar la seu de l’ens.

Els comptes han baixat un 7,9% respecte de l’any passat (39,1 milions d’euros), sobretot per l’acabament de les obres del Centre de Tractament de Residus. En aplicació de la Llei d’estabilitat pressupostària, l’ens ha destinat el superàvit a amortitzar tots els crèdits pendents i ha deixat així el capítol de despeses financeres a zero. De cara a l’any que ve, el Consell també preveu posar en marxa un servei d’assistència d’arquitectura i enginyeria per als ajuntaments de la comarca i impulsar tres projectes de promoció turística.

El capítol de despeses corrents, en canvi, puja un 4,04% per l’increment previst de les retribucions de personal, pel contracte programa de serveis socials i per les transferències associades a l’augment de les retribucions del personal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li