El president dels hotelers rep el Quijote 2017

0
1671

El president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, va rebre el premi Quijote 2017, que atorga la Federación de Comunidades Originarias de Castilla-La Mancha en Cataluña


 

L’empresari jonquerenc Antoni Escudero, com a president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, el passat dissabte, 25 de novembre, va rebre el premi Quijote 2017, durant un dinar organitzat per la Federación de Comunidades Originarias de Castilla-La Mancha en Cataluña, que va tenir lloc al restaurant La Barca de Salamanca, de Barcelona.

Els premis que s’atorguen aquest dia són el Quijote, el Sancho i el Dulcinea, uns guardons que reconeixen manxecs que des de fa molts anys viuen a Catalunya. El premi Sancho va ser entregat a Jesús Olmedo com a representant de la Casa de Sant Cugat, i el de Dulcinea, a Maria Josefa Sánchez, de l’Associació Miguel de Cervantes. Així mateix, l’acte va comptar amb el vicepresident de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, José Luís Martínez Guijarro, a qui també van entregar un premi Quijote.

El president de la Federación de Comunidades Originarias de Castilla-La Mancha, José Hermosilla, en el seu discurs va demanar més ajuda per part de les administracions manxegues per tal que associacions com la seva puguin continuar amb la seva tasca.

Antoni Escudero va parlar dels moments convulsos que es viuen a Catalunya, concretament va dir que “vivim moments difícils en què es qüestiona la identitat”. En aquest sentit, va remarcar que és igual d’on sigui la gent perquè en realitat “tots som ciutadans del món” i que els “enfrontaments d’identitats mai no ens portaran a bon port”. El vicepresident, José Luís Martínez, va dir que el govern que ell representa està preocupat per la situació que viu Catalunya i va demanar que el dia 21 de desembre tots anessin a votar per tornar a la normalitat.

Abans i després dels parlaments, cinc ballarines de la companyia de ball Grupo de Baile Sensaciones, dirigit per Eva Maria Sensarrubias, van interpretar una jota manxega com a ball típic de Castella-la Manxa.

L’ENTITAT. La FederaciĂłn de Comunidades Originarias de Castilla-La Mancha en Cataluña Ă©s un col·lectiu que estĂ  format per mĂ©s de 3.000 persones i per les comunitats segĂĽents: AcciĂłn Cultural Miguel de Cervantes en Barcelona, AsociaciĂłn Cultural de Castilla-La Mancha en Terrassa, AsociaciĂłn Cultural Virgen de la Torre de Priego de Cuenca en Cataluña (Vilanova del CamĂ­), AsociaciĂłn de Daimieleños de Vilassar de Mar y Comarca, Casa de Castilla-La Mancha en Barcelona, Casa Cultural Recreativa de Castilla-La Mancha en CornellĂ , Casa de Cuenca en Barcelona, Casa Regional de Castilla-La Mancha en Badia del Vallès, Centro Castellano-Manchego, Casa de Moral de Calatrava en Cataluña, Centro Cultural Castellano-Manchego, AsociaciĂłn Manchega de Reus, i Centro Cultural Castellano-Manchego en Badalona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li