El PP suspèn Borrego, acusat de gravar un home en un WC públic

0
1317

Els fets es van denunciar dijous, a l’estació del TAV de Girona, després que un usuari avisés al vigilant de seguretat que un altre home l’havia enregistrat amb el mòbil


El PPC ha suspès cautelarment d’afiliació el regidor de Figueres Diego Borrego, a qui un home va acusar d’haver-lo gravat amb el mòbil mentre feia les seves necessitats a l’estació del TAV de Girona. Els fets haurien passat dijous a la tarda, quan un usuari va sortir dels serveis cridant el vigilant de seguretat perquè assegurava que un altre home l’havia enregistrat amb el mòbil des del lavabo del costat. Els vigilants van alertar immediatament els Mossos d’Esquadra, que van recollir la denúncia i van identificar Borrego.

El regidor va poder marxar, però el mateix divendres va anar a declarar a la comissaria de Girona (tot i que no té la condició d’investigat al jutjat). Va assegurar que no havia gravat res, sinó que va aprofitar que estava al lavabo per fer unes gestions, li va caure el telèfon a terra i l’usuari del costat el va veure just quan l’estava recollint. I perquè els agents ho poguessin comprovar, els va deixar el mòbil perquè n’analitzessin tot el contingut. Des del partit no han volgut avançar què passarà amb la regidoria figuerenca. Es limiten a dir que de moment només s’ha suspès cautelarment l’afiliació i s’ha encaregat l’obertura d’un expedient al Comitè de Drets i Garanties del PPC. Tot, mentre esperen a veure com avança la investigació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li