El Photojoc! «embruixa» les joguines

0
1034

Petits i grans es van poder retratar amb joguines projectades a la paret, en una activitat on va prevaler la creativitat i l’originalitat de les composicions


Aquest dissabte el Museu del Joguet va obrir les portes perquè durant tres hores els més menuts (i els que no ho són tan) poguessin fer-se una fotografia molt especial. El Photojoc! consistia en una projecció de les imatges de joguines en una paret blanca. I les projeccions tenien la peculiaritat que es podien fer més grans o més petites segons el gust de la persona que es feia el retrat.

Imatges més semblants a un somni que a la realitat, en què es projectaven imatges de diferents mides, que a vegades es duplicaven, i fins i tot es triplicaven en un joc espacial que va deixar en moltes ocasions els més menuts amb la boca oberta.

Joguines del dret i del revés, que podien ser reproduïdes de forma diminuta o extremadament grans, i en alguns casos fins i tot podien volar… L’únic límit era el que marcava la imaginació.

Aquesta activitat gratuïta va tenir una durada aproximada de tres hores, i va ser un èxit de participació amb múltiples retrats individuals i familiars, en què les joguines i la creativitat van fer que els més petits poguessin interactuar amb les joguines d’una manera completament nova i desconeguda fins aleshores.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li