El Peralada, sense play-off

0
1274

La Reial Federació Espanyola de Futbol limita la promoció a quatre equips i evita el somni verd-i-blanc


La gran trajectòria del Peralada a Tercera Divisió es queda sense premi. La setmana passada, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va decidir desestimar la proposta de la Federació Catalana de Futbol (FCF), que posava damunt la taula un play-off d’ascens entre els vuit primers classificats de Tercera Divisió i Segona Divisió B, i va dictaminar que la promoció l’acabarien disputant els quatre primers de cada lliga. Una decisió, aquesta, que estronca les aspiracions dels xampanyers, un conjunt que anava disparat cap a les places d’ascens: abans de la finalització del campionat marxava cinquè, essent l’equip amb millor puntuació de la segona volta (21 punts dels 24 possibles). «Hi havia l’esperança de poder jugar aquest play-off, sobretot tenint en compte com estava l’equip en aquest moment, disparat cap amunt. Quan se’ns va comunicar la decisió vam sentir tristesa, sobretot pels jugadors i per la gran professionalitat que han demostrat en tot moment, però no queda altra opció que fer les valoracions d’aquest curs i pensar ja en el vinent», explica l’entrenador xampanyer, Albert Carbó.

Segons detalla el jove tècnic peraladenc, la plantilla verd-i-blanca ja s’ha acomiadat de la temporada, i ho ha fet a través de l’aplicació Zoom, que és el mitjà que han utilitzat durant el confinament per programar sessions preparatòries. «El comiat ha estat fred, donades les circumstàncies, però no evita que la temporada hagi estat per emmarcar, estem molt contents», diu Carbó.

LA TEMPORADA VINENT. Amb el curs acabat, els deures s’enfoquen ara cap al curs 2020-2021. De fet, la planificació ja s’està gestant des de la renovació de Carbó, que té molt clar quin seria el context ideal: «La intenció inicial és mantenir el bloc i fer algun retoc incorporant algun jugador, esperem poder anar anunciant renovacions durant aquests dies vinents». «Amb les circumstàncies actuals no tenim cap altra opció que mirar molts partits per veure quines peces es poden incorporar millor. És complicat, però amb les noves tecnologies tot plegat es fa molt més fàcil», conclou l’entrenador.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li