El Peralada segella la continuïtat de Chicho

0
1291

La renovació del jove tècnic gironí, de 29 anys, era la màxima prioritat del club per continuar el projecte verd-i-blanc a Segona Divisió B


 

El Peralada-Girona B ha assegurat la pedra angular del seu projecte a mitjà termini. La setmana passada, el filial del Girona FC va segellar la continuïtat de Narcís Pelach, Chicho, al capdavant de la banqueta xampanyera per dues temporades més, fins al juny del 2020.

La renovació del jove tècnic gironí, de 29 anys, era la màxima prioritat del club per continuar el projecte verd-i-blanc a Segona Divisió B. El curs passat, Chicho va arribar al gener procedent del Figueres i va aconseguir treure l’equip de la zona de descens per deixar-lo en una meritòria novena posició a l’acabament de la temporada, amb la millor puntuació de la lliga durant la segona volta. «Em sento molt feliç de poder allargar la meva situació contractual dues temporades més. És un honor i un orgull defensar aquests dos clubs, estic molt agraït a les dues parts», va explicar Chicho en els mitjans del club gironí. «Tenim una idea molt clara: volem un equip valent, agosarat i que tingui la pilota, sabent que la categoria també demana molta adaptabilitat».

L’INFANTIL B, TERCER A ITÀLIA. El conjunt infantil B del club xampanyer va obtenir una meritòria tercera posició al 5è torneig internacional Memorial Enzi Berti jugat a Catània.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li