El Patronat de Turisme Costa Brava reconeix al Grup Peralada amb un Premi G!

0
715

Els premis G! de les comarques gironines són uns guardons de turisme que el Patronat de Turisme va crear el 2005 amb l’objectiu de reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins


El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha entregat el XV Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial Grup Peralada. El guardó es va entregar en una gala celebrada el passat dijous a la tarda al jardí del Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Empúries (Baix Empordà). L’acte va estar presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i hi van participar el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa i Balcell, i l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga i López, entre d’altres. La cerimònia va comptar amb l’actuació del grup d’havaneres Les Anxovetes.

Els premis G! de les comarques gironines són uns guardons de turisme que el Patronat de Turisme va crear el 2005 amb l’objectiu de reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li